Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Scenariul fraudării nu e doar despre invalidare, e și despre intimidare

VIDEO Scenariul fraudării nu e doar despre invalidare, e și despre intimidare

Sabotaj next level: scenariul ventilat de alde Sorin Ioniță et comp care dă, în mod absolut odios, ca sigură fraudarea referendumului înainte ca acesta să aibă loc nu este menit doar pregătirii unei eventuale contestări a validității referendumului.

Anghel Buturugă 0 comentarii

El poate fi folosit, și sunt deja semne în acest sens, pentru a timora și intimida eventuali votanți mai nehotărâți prin crearea unei emoții puternice, încă din primele ore ale votării, care să demobilizeze și să producă și mai multă confuzie decât este deja.

De aceea, dacă veți vedea strigăte de fraudă, acuze de fapte penale, virale cu cine știe ce filmări, televiziuni ca Realitatea TV care vor urla ca sirenele la război că se fraudeaza, să știți că e vorba de sabotarea referendumului next level. Și dacă veți vedea toate acestea încă de la primele ore ale votării, să nu fim susprinsi, nici intimidați.

Și dacă veți auzi că cine votează participă la un act de fraudă și e pasibil de răspundere penală, așa cum a și circulat în referendumul din 2012 un hoax de acest tip, validat însă de portavocile propagandei de atunci, să știți că e același scenariu.

Războiul abia de acum începe.

Încă nu am văzut totul din propaganda și sabotajul anti-referendum.

Să fim pregătiți.

PS: vedeți filmulețul USR de mai jos. Mă rog, propagat de USR. În era ipocriților care luptă împotriva fake news, este cea mai vădită formă de fake news. Să spui că SE CONFIRMĂ pregătirea FRAUDĂRII depășește orice, orice!

Comentarii

loading...