Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Începe haosul pentru corporatiștii din Pipera. Decizia de ultimă oră luată de Metrorex

Începe haosul pentru corporatiștii din Pipera. Decizia de ultimă oră luată de Metrorex

Se anunță câteva zile de haos pentru corporatiștii din Pipera care se duc la serviciu cu metroul. Metrorex a anunțat că încep lucrări în stația de metrou Pipera.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Metrorex informează că pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație a trenurilor, în perioada 31 august – 3 septembrie 2018, vor avea loc lucrări de modernizare și înlocuire a aparatelor de cale (macazuri). Personalul specializat Metrorex va lucra non stop pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor, a precizat compania.

În perioada lucrărilor de modernizare circulaţia trenurilor se va reorganiza astfel:

Vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în stația Aurel Vlaicu și, de pe același peron, vor lua un alt tren de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei. La orele cu vârf de trafic, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic și de 16 minute în restul zilei.

În perioada 1 - 2 septembrie (sâmbătă și duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în stația Aviatorilor și vor lua un alt tren de la aceeași linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor - Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Călătorii vor fi permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și din stații.

Comentarii

loading...