Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Se strică vremea în vestul țării

Se strică vremea în vestul țării

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă o atenţionare nowcasting Cod galben de averse şi descărcări electrice pentru localităţi din judeţele Bihor, Arad şi Timiş, valabilă până la ora 12:30.

Cristian Hagi 0 comentarii

Potrivit meteorologilor, în judeţul Bihor, la Beiuş, Ştei, Tinca, Dobreşti, Batăr, Bratca, Bunteşti, Nojorid, Ceica, Holod, Pomezeu, Pietroasa, Finiş, Lunca, Drăgăneşti, Cociuba Mare, Rieni, Hidişelu de Sus, Şoimi, Remetea, Vaşcău, Olcea, Câmpani, Curăţele, Lăzăreni, Roşia, Budureasa, Uileacu de Beiuş, Cărpinet, Drăgeşti, Copăcel, Răbăgani, Nucet, Husasău de Tinca, Tărcaia, Căbeşti, Căpâlna, Lazuri de Beiuş, Criştioru de Jos, Pocola, Sâmbăta; zona de munte; în judeţul Arad, la Pecica, Ineu, Sebiş, Vinga, Şicula, Apateu, Bocsig, Şagu, Beliu, Craiva, Fântânele, Cermei, Felnac, Zădăreni, Bârsa, Archiş, Dezna, Hăşmaş, Cărand, Moneasa, Igneşti; precum şi în judeţul Timiş, la Recaş, Giarmata, Orţişoara, Pişchia, Maşloc, Remetea Mare şi Fibiş se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului de scurtă durată.

Vor fi şi fenomene asociate precum cantităţi de apă care vor atinge local 15...20 l/mp şi, posibil, grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează

Comentarii

loading...