12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiSebastian Ghiţă: Am decis să nu candidez la alegerile euro-parlamentare

Sebastian Ghiţă: Am decis să nu candidez la alegerile euro-parlamentare

El evertizează că va sesiza Secţia de investigare a magistraţilor în legătură cu aceste practici.

 “Am decis să mă retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare.  Din păcate… nimic nu s-a schimbat în România. Membri ai familiei şi zeci de alţi oameni au fost iarăsi chemaţi la DNA de către acoliţii lui Kovesi.  Cercetează fapte din 2010 !!!  Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Şi unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO”, scrie Ghiţă pe Facebook.. 
  
 El susţine că procurorii “continuă să întrebe orice om dacă ştie ceva rău despre Sebastian Ghiţă şi continuă să promită celor care vor să “colaboreze” protecţie asigurată de DNA” şi să trimită adrese la sute de persoane fizice şi juridice pentru a intimida. 
  
 “Amestecul DNA în politică este nepermis!  Voi sesiza procurorii de la SIIJ în legătură cu aceste fapte şi voi căuta metode să lupt împotriva acestor practici ilegale”, conchide el.
În 10 martie Ghiţă a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare urmând a ocupa prima poziţie a listei pe care o va prezenta Alianţa PRM + PRU, ” indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri”. ”O voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat”, spunea el.
 
”Voi candida în faţa românilor, primul pe lista Alianţei PRM +PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta la alegeri. Cine vreţi să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România mare, unită şi suverană! Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles, şi ONG-urile lui Soros, campania aceasta este despre noi, despre români”, a declarat  el atunci.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă