Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, audiat la Parchetul General

Şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, audiat la Parchetul General

Colonelul Cătălin Paraschiv, şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, a ajuns joi, la ora 15, la Parchetul General, unde urmează să fie audiat în dosarul deschis după violenţele de la mitingul din 10 august, din Piaţa Victoriei.

Iulian Budușan 0 comentarii

Şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Cătălin Paraschiv, care a cooordonat intervenţia brigăzii în 10 august, a fost audiat joi la Parchetul General, în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei, el refuzând să facă declaraţii la ieşirea de la audieri, pe motiv că este o anchetă în curs.

Paraschiv este deja celebrul "om în alb" care a fost văzut coordonând intervenţia jandarmilor de la miting.

Cătălin Paraschiv a fost citat ca martor în acest dosar.

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea de la audiueri, dacă îşi asumă că ar putea răspunde penal, el a afirmat că şi-a asumat acest lucru atunci când şi-a condus oamenii în Piaţa Victoriei. De asemenea, întrebat dacă s-a justificat agresivitatea jandarmilor, el a spus: "Dacă m-aţi văzut pe mine agresiv..."

 

Comentarii

loading...