Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Șeful SPP, despre o tăiere a bugetului: Până nu văd un document oficial, nu pot să fac speculaţii

Șeful SPP, despre o tăiere a bugetului: Până nu văd un document oficial, nu pot să fac speculaţii

Directorul Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP), Lucian Pahonţu, a declarat, luni, după şedinţa comisiilor de specialitate din Parlament, că a prezentat proiectul de buget comisiilor, precizând că nu poate comenta eventuale tăieri de buget pentru că nu ştie de acestea.

Rl online 0 comentarii

"Am prezentat astăzi (luni -n.r.) comisiilor reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, l-am susţinut, am prezentat argumente astfel încât să ne putem să ne îndeplinim sarcinile în anul 2019 pentru că pentru Serviciul de Pază şi Protecţie este un an foarte complex. Avem ceea ce se înseamnă activităţile Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în România, ccea ce înseamnă prezenţa Papei şi nu în ultimul rând alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale", a declarat Lucian Pahonţu, după şedinţa comisiilor de specialitate din Parlament.

Directorul Serviciului de Pază şi Protecţie a precizat că nu ştie de tăieri de buget în ceea ce priveşte instituţia pe care o conduce. "Am fost în comisie, nu ştiu de alte speculaţii. Până nu văd un document oficial, nu pot să comentez ....Nu pot să fac speculaţii, nu pot să comentez declaraţii politice, pentru că sunt militar şi nu-mi permite statutul", a completat Pahonţu.

Liviu Dragnea a depus, în Parlament, mai multe propuneri pentru amendarea proiectului de buget de stat pentru anul 2019. Liderul PSD a propus suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii cu 230 de milioane de lei pentru transferurile între unităţile administraţiei publice, prin diminuarea a 50 de milioane de lei a bugetului SPP: „Se suplimentează bugetul Ministerului Sănătăţii cu 230.000 mii de lei, credite bugetare şi credite de angajament, la capitolul 56.01 –Tranferuri cu caracter general între diferite nivele ale administraţiei- titlul 51 – Transferuri între unităţi ale administraţiei publice”. Dragnea a propus, ca sursă de finanţare, diminuarea bugetului SPP cu 50 de milioane de lei: 40.000 mii lei de la cheltuielile preconizate de personal, 5.000 mii lei pentru cheltuielile preconizate de SPP pentru bunuri şi servicii şi 5.000 mii lei din active nefinanciare.

Comentarii

loading...