Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Senatul Universităţii Bucureşti va lua în discuţie cazul lectorului Aurel-Jean Andrei

Senatul Universităţii Bucureşti va lua în discuţie cazul lectorului Aurel-Jean Andrei

Senatul Universităţii Bucureşti va lua în discuţie cazul lectorului universitar doctor Aurel-Jean Andrei, care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul retrocedărilor de terenuri din Mamaia, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind definitivă.

Rl online 0 comentarii

Consiliul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti a analizat situaţia lectorului universitar doctor Aurel-Jean Andrei, condamnat la o pedeapsă cu suspendare în Dosarul nr. 6536/2/2008 al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

"În urma dezbaterilor care au avut loc cu acest prilej, Consiliul Facultăţii a constatat că, potrivit legii şi Cartei universitare, competenţele în legătură cu o eventuală procedură disciplinară sau având ca obiect o abatere de la etica universitară a unui cadru didactic aparţin Universităţii din Bucureşti, în calitate de angajator", au precizat reprezentanţii Facultăţii de Drept.

De asemenea, Universitatea Bucureşti a transmis un punct de vedere în legătură cu această situaţie, menţionând că a fost sesizată Comisia de Etică pentru a analiza acest caz.

"Universitatea din Bucureşti a luat act de poziţia Facultăţii de Drept în ceea ce priveşte situaţia domnului lector univ. dr. Aurel-Jean Andrei, condamnat la o pedeapsă cu suspendare în Dosarul nr. 6536/2/2008 al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Precizăm că Senatul Universităţii din Bucureşti va lua în discuţie cazul mai sus indicat. Nu în ultimul rând, menţionăm că a fost sesizată Comisia de Etică din cadrul universităţii, în măsură să analizeze şi să soluţioneze abaterile de la etica universitară", a precizat Universitatea Bucureşti.

Aurel-Jean Andrei, în  calitate de notar public, a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul retrocedărilor de terenuri din Mamaia, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind definitivă. În acest dosar, peste 30 de persoane au primit condamnări, printre acestea fostul primar al Constanţei Radu Mazăre - 9 ani de închisoare, Nicuşor Constantinescu şi Cristian Borcea - câte cinci ani de închisoare. 

Comentarii

loading...