Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

Șerpii vânduți în piețele din Wuhan ar putea fi sursa inițială a coronavirusului din China.

Kraitul, cobra și iliecii vânduți ca delicatese în piețele din Wuhan pot fi sursa inițială a coronavirusului recent descoperit, care a declanșat un focar al unei boli respiratorii mortale în China, informează CNN.

Vlad Chelu 0 comentarii

Cercetătorii au efectat analize asupra codurilor proteice favorizate de noul coronavirus și le-au comparat cu codurile proteice din alte coronavirusuri găsite în diferite gazde animale, precum păsări, șerpi, marmote, arici, manici, lilieci și oameni. Aceștia au descoperit că codurile de proteine ​​din virus sunt asemănătoare cu cele ale șerpilor.

Comentarii

loading...