Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Serviciul secret al MAI trece la comanda lui Bogdan Despescu

Serviciul secret al MAI trece la comanda lui Bogdan Despescu

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a publicat marți un Ordin prin care structuri-cheie aflate în coordonarea sa vor trece în coordonarea secretarului de stat pentru ordine și siguranță publică, funcție ocupată în prezent de Bogdan Despescu.

Rl online 0 comentarii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a publicat marți un Ordin prin care structuri-cheie aflate în coordonarea sa, printre care Departamentul de informații și protecție internă (DIPI, fostul 'Doi și-un sfert'), Direcția generală anticorupție (DGA) și Corpul de control al ministrului, vor trece în coordonarea secretarului de stat pentru ordine și siguranță publică, funcție ocupată în prezent de Bogdan Despescu.

Potrivit Ordinului, Marcel Vela renunță la toate structurile pe care le avea în coordonare. Șeful Internelor va rămâne să coordoneze „la nivel strategic” întreaga activitate a MAI.

Secretarul de stat Bogdan Despescu primește astfel puteri mari și va coordona următoarele structuri:

Departamentul de informații și protecție internă;
Direcția generală anticorupție;
Corpul de control al ministrului;
Poliția Română;
Jandarmeria Română;
Poliția de Frontieră Română;
Inspectoratul General pentru Imigrări
Agenția Națională Antidrog;
Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane;
Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date;
Direcția audit public intern;
Direcția informare și relații publice;
Unitatea de politici publice;
Direcția generală management operațional.
Vezi si: Marcel Vela și Raed Arafat s-au certat în videoconferința MAI: 'Ce-ați făcut în 20 de ani?'

Comentarii

loading...