Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bărbat din Sibiu a fost reţinut, după ce i-a dat foc concubinului soţiei sale

Un bărbat din Sibiu a fost reţinut, după ce i-a dat foc concubinului soţiei sale

Un bărbat din Sibiu a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce i-a dat foc concubinului soţiei sale, victima suferind arsuri pe mai multe zone ale corpului, care necesită 20-25 de zile de îngrijiri medicale.

Catinca Giosanu 0 comentarii

Cei doi soţi erau despărţiţi din toamna trecută, iar femeia avea un ordin de protecţie care îl împiedica pe soţ să se apropie de ea la mai puţin de 100 de metri.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în noaptea de 6/7 aprilie, un bărbat s-a certat la telefon cu soţia sa, de care era despărţit, femeia locuind cu un alt bărbat, cu care are o relaţie de concubinaj.

Procurorii spun că, în timpul convorbirii dintre cei doi soţi, a intervenit şi celălalt bărbat, s-au luat la ceartă, iar soţul l-a ameninţat pe celălalt cu acte de violenţă. 

“Enervat de conflictul verbal iscat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul G.M.C., deşi ştia că există un ordin de protecţie care îi interzicea apropierea la mai puţin de 100 de metri de soţia sa, a coborât în pivniţă de unde a luat o sticlă cu diluant şi s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate cu autoturismul fratelui său, parcând maşina la o distanţă de aproximativ 200 de metri faţă de imobilul persoanei vătămate pentru ca aceasta să nu audă zgomotul motorului”, se arată în comunicat.

Apoi, bărbatul a sărit poarta, a intrat în curte şi apoi în casă. În momentul când soţia l-a văzut, a fugit. Atunci soţul a desfăcut capacul de la sticlă şi l-a stropit pe bărbat cu diluant, iar din greşeală stropi din substanţa respectivă au căzut şi pe el. Bărbatul i-a dat foc celeilalte persoane, aceasta suferind arsuri la nivelul capului, trunchiului, mâinilor şi picioarelor.

Victima va avea nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...