Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SIE cumpără două aparate ecograf cu aplicaţii de obstetrică şi ginecologie

SIE cumpără două aparate ecograf cu aplicaţii de obstetrică şi ginecologie

Serviciul de Informaţii Externe a lansat o licitaţie pentru a cumpăra două ecografe multidisciplinare, cu aplicaţii de obstetrică, ginecologie şi musculo-scheletală, costul estimat al aparatelor fiind de circa 100.000 de euro fără TVA.

Rl online 0 comentarii

Serviciul de Informaţii Externe a lansat o licitaţie pe SEAP pentru cumpărarea a două ecograf multidisciplinare, ”cu aplicaţii de obstetrică, ginecologie, trans-cranială, abdominală, cardiacă, musculo-scheletală, urologie, vasculară, părţi mici şi pediatrice”.

Potrivit caietelor de sarcini, ecografele trebuie să includă cel puţin modurile de scanare B, M, flux color, flux color M, Doppler pulsat, M anatomic, M anatomic curbat, armonice codate, vor funcţiona cu minimum trei moduri active în acelaşi timp şi vor include funcţie de optimizare automată a imaginilor.

De asemenea, trebuie să efectueze calcule renale, cardiace, fetale, multigestaţionale, ginecologice, vasculare, urologice, Doppler automat în timp real, şi vor include tehnologie de procesare a semnalului cu achiziţie de minimum 2000 imagini/secundă.

Totodată, produsul ofertat trebuie să fie compatibil sondă tip sectorial arie fazată transesofagiană, ce acoperă domeniul 1 – 8.8 MHz, sau superior, program de achiziţie 3D, ce include calcul automat, manual şi asistat al volumelor, program de achiziţie 4D în timp real şi program de detectare şi măsurare automată a leziunilor de la nivelul sânului.

Preţul estimat pentru cele două ecografe este de 453.700 lei, fără TVA.

Comentarii

loading...