Siegfried Mureșan (PNL) a fost votat vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Siegfried Mureșan (PNL) a fost votat vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European

Europarlamentarul Siegfried Mureșan (PNL) a fost ales miercuri vicepreședinte al Grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European, a anunțat el pe Facebook. Liberalul a obținut votul a 141 de colegi din 158 de voturi valabil exprimat

Rl online 0 comentarii

,,Mulțumesc colegilor care m-au votat astăzi vicepreședinte al Grupului PPE din Parlamentul European

✅Acest vot dat de europarlamentarii PPE reprezintă și un vot de încredere pentru România.

Grupul PPE a fost cel mai mare grup înainte de alegerile europarlamentare, am câștigat alegerile și suntem în continuare principala forță politică a Uniunii Europene. Grupul PPE este singura forță politică ce poate asigura stabilitate la nivelul Uniunii și care are soluții la problemele oamenilor. 
Ce îmi propun din această poziție: 
➡️Îmi propun o Uniune Europeană care să rezolve problemele oamenilor, care să livreze ceea ce așteaptă oamenii de la ea. 
➡️Voi continua să lupt pentru a aduce în Europa mai multă siguranță și mai multe locuri de muncă. 
➡️Voi susține o Uniune Europeană mai aproape de oameni, o Uniune în care vocea românilor și a tuturor cetățenilor europeni să se audă cât mai bine. 
➡️Voi lucra împreună cu toți europarlamentarii din Grupul PPE pentru a îndeplini aceste obiective.

Noi, Partidul Național Liberal, am câștigat alegerile europarlamentare în România. Familia noastră politică, PPE, a câștigat alegerile la nivel european. Noi, delegația română în PPE, am ajuns a treia cea mai mare delegație din grup. Suntem o delegație mare într-un grup mare. Aceste lucruri reprezintă o garanție că vom putea obține beneficii concrete pentru România la nivel european'', se arată în postarea transmisă pe Facebook.

Comentarii

loading...