10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSimona Halep a învins-o pe Ashleigh Barty

Simona Halep a învins-o pe Ashleigh Barty

Meciul ar fi trebuit să aibă loc noaptea trecută, dar a fost amânat din cauza ploii pentru astăzi, la ora 18.00. Chiar şi cu această amânare, confruntarea a început cu aproximativ jumătate de oră întârziere, tot din cauza ploii.

Simona Halep şi-a adjudecat primul set în 46 de minute, după ce a reuşit două break-uri, în timp ce adversara sa a reuşit un break. În setul al doilea, în care Halep a făcut break tot de două ori şi Barty tot o dată, pe final, când conducea cu 5-4, Darren Cahill a sfătuit-o pe româncă să nu se complice şi să fie pozitivă. Halep a câştigat setul doi în 43 de minute şi a obţinut calificarea în sferturile turneului.

Dacă vremea va permite, Simona Halep va juca în această noapte în sferturile de finală, cu sportiva ucraineană Lesia Ţurenko, locul 44 WTA. Cele două au mai fost adversare de patru ori, ultima dată în 2014, şi de fiecare dată învingătoare a fost Halep.

Meciul Halep – Ţurenko va fi al cincilea din programul zilei de vineri de pe terenul 3, după trei confruntări de simplu masculin şi una de dublu masculin.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 61.000 de dolari şi 190 de puncte.

Tot azi, Halep va trebui să joace încă un meci, în sferturi, cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 44 WTA, care a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 49 WTA, într-o oră şi 51 de minute de joc.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă