13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiSimona Halep, ovaţionată de Familia Regală

Simona Halep, ovaţionată de Familia Regală

Simona Halep a uimit Centre Court din Wimbledon și a câștigat aplauzele familiei regale, cele două soții ale moștenitorilor tronului regal, Kate, ducesa de Cambridge, soția Prințului William, și Meghan, ducesa de Sussex, soția Prințului Harry, care este și prietenă apropiată cu Serena Williams, au urmărit cu emoție meciul dintre cele două jucătoare.

Cele două au stat în boxa regală.

Ducesa de Cambridg e a fost văzută aplaudând în timpul meciului de tenis de la Centre Court din Wimbledon, sâmbătă după-amiază.

Meghan, care stătea alături de cumnata ei, ducesa de Cambridge, era mai tot timpul zâmbitoare și comenta meciul cu sora lui Kate, Pippa Matthews, pe scaunele din rândul din față al boxei regale.

După ce Serena Williams s-a prăbușit într-o înfrângere rapidă în finala single-ului feminin, Kate și Meghan s-au alăturat mulțimii într-o ovație în picioare pentru noua campioană, Simona Halep.

Meciul s-a terminat în mai puțin de o oră.

Kate a fost văzută felicitând-o pe Simona pentru victoria ei, înainte ca sportiva să-și aducă trofeul de la un balcon al Centre Court în mulțimea care aștepta afară.

Ducesa de Cambridge a felicitat-o pe sportiva noastră și s-a arătat impresionată de felul în care aceasta a jucat. Simona a răspuns cu o plecăciune. „Ai jucat foarte bine! Ți-ai depășit temerile. Ai făcut un joc incredibil. A fost cu adevărat extraordinar! Savurează acest moment, bucură-te de sărbătoare!“, i-a transmis ducesa de Cambridge, Kate Middleton, sportivei noastre.

Simona Halep a făcut o demonstrație de tenis-spectacol și nu i-a dat nicio șansă Serenei, pe care a învins-o cu 6-2, 6-2.

Pentru Simona, acesta este al doilea turneu de Grand Slam din palmares, după cel de la Roland Garros din 2018.

Simona a ajuns în semifinală aici, acum cinci ani, când a pierdut în fața lui Eugenie Bouchard.

Halep a spus înaintea meciului: „Am învățat că am o șansă să câștig împotriva Serenei“.

Când Sue Barker, prezentatoarea BBC, a informat-o pe finalista câștigătoare că era pe punctul de a se întâlni cu Kate, Halep a răspuns: „E uimitor, nu știam asta, deci este și mai special acum.“

A fost prima apariție oficială pe care Meghan și Kate au avut-o împreună, fără partenerii lor. Niciunul dintre conducătorii de la Cambridge și Sussex nu a fost văzut la finală, sâmbătă, și nu s-a semnalat apariția nou-născutului lui Harry și Meghan, Archie.

Cele două ducese au sosit separat, iar prima întâlnire a lui Kate a fost cu niște jucătoare, Kate fiind și „patron al All England Lawn and Tennis Club“.

 

Cele mai citite

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Trafic de droguri la Brașov. DIICOT a reținut doi inculpați

La data de 25 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea...
Ultima oră
Pe aceeași temă