13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSocietatea Timişoara nu va retrage premiul acordat lui Augustin Lazăr

Societatea Timişoara nu va retrage premiul acordat lui Augustin Lazăr

Vicepreşedintele Societăţii Timişoara, Brânduşa Armanca, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că nu îi va fi retras premiul „Speranţa” procurorului general Augustin Lazăr, aşa cum a solicitat Asociaţia 15 Noiembrie 1987 într-o scrisoare deschisă.

„Noi nu am primit nicio solicitare de acest fel, nu comunicăm cu alte organizaţii prin presă, deşi suntem şi noi jurnalişti. Sunt convinsă că orice discuţie despre retragerea premiului este inutilă pentru că noi am premiat un om pentru atitudinea lui corectă şi fermă în apărarea justiţiei. Acesta a fost criteriul cel mai important, el este îndeplinit şi în ziua de astăzi”, a afirmat Brânduşa Armanca.

De asemenea, vicepreşedintele Societăţii Timişoara a precizat că nu participă la campanii împotriva unor persoane sau şefi de instituţii.

“Nu participăm la campaniile Antenei 3 şi ale lui Dan Voiculescu împotriva unor persoane sau şefi de instituţii. Eu consider că este o campanie murdară de tip securistic, practicată în trecut de Dan Voiculescu în calitatea sa de om al Securităţii, care a fost transferată, iată, ca metodă în televiziunile sale. Nu vom participa, asta sunt sigură, la campaniile lui Voiculescu”, a adăugat Brânduşa Armanca.

Asociaţia 15 Noiembrie 1987 a solicitat, sâmbătă, într-o scrisoare deschisă, Societăţii Timişoara să retragă premiul „Speranţa” acordat procurorului general Augustin Lazăr, pe care-l acuză de poliţie politică şi îl cataloghează drept “un procuror de tip comunist, implicat în acţiuni represive”.

Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă