Şoferul camionului răsturnat în Ialomiţa a murit; traficul pe DN 2 a fost reluat

Şoferul camionului răsturnat în Ialomiţa a murit; traficul pe DN 2 a fost reluat

Şoferul camionului care s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe DN 2, în Ialomiţa, a murit în urma accidentului, el fiind prins în capul-tractor al autovehiculului. Camionul, înmatriculat în Bulgaria, transporta polietilenă. Traficul pe DN 2 a fost reluat.

Rl online 0 comentarii

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, sublocotenentul Lăcrămioara Chirea, accidentul s-a produs pe DN 2, în zona satului Cotorca, din comuna Ciocârlia, judeţul Ialomiţa. Un camion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

"Conducătorul auto a rămas încarcerat în capul-tractor al vehicului. Din cauza modului în care s-au poziţionat, în urma accidentului, cabina, remorca şi încărcătura TIR-ului, salvatorii de la Detaşamentul Urziceni au lucrat timp de aproximativ două ore pentru asigurarea accesului către victimă şi scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru descarcerare. Din nefericire, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată", a declarat Chirea.

În urma impactului cu solul, a fost avariat şi rezervorul camionului, existând scurgeri de motorină din acesta. Perimetrul a fost delimitat şi au fost asigurate măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor în zonă, cu ajutorul unei autospeciale de stingere.

Camionul care s-a răsturnat în Ialomiţa este înmatriculat în Bulgaria şi transporta polietilenă.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 2 se desfăşoară normal.

Comentarii

loading...