4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiŞoferul maşinii cu număr anti-PSD a sesizat Avocatul Poporului

Şoferul maşinii cu număr anti-PSD a sesizat Avocatul Poporului

Ioana Mateş, avocata șoferului, a informat totodată că a depus o plângere penală pentru ameninţare împotriva lui Gică Anghel, viceprimarul din Alexandria, cu privire la postarea acestuia pe Facebook, în care a adresat injurii la adresa lui Răzvan Ştefănescu.

În plus, avocatul a anunţat că va depune, împreună cu un grup de 37 de persoane, o plângere la CNCD împotriva Alinei Mungiu – Pippidi.

Ioana Mateş mai spune că a formulat o cerere de consultare a dosarului, chiar dacă acesta a fost clasat, pentru a analiza dacă există elemente cu privire la existenţa unor fapte penale săvârşite în legătură cu ridicarea plăcuţelor de înmatriculare, respectiv de a analiza dacă la data întocmirii procesului-verbal de constatare Poliţia Rutieră avea răspunsul autorităţilor suedeze cu privire la valabilitatea plăcuţelor de înmatriculare.

“În referatul de clasare se reţine faptul că întreaga corespondenţă cu Suedia a început de la data de 18.07.2018, deci cu 12 zile înainte de organizarea presupusului flagrant”, a precizat Ioana Mateş.

Pe 7 august, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au clasat dosarul în care Răzvan Ştefănescu a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă