15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Șoferul maşinii cu numere de înmatriculate ”speciale” va depune plângere penală

„Am întrebat în legătură cu drepturile minorului, de ce a trebuit băiatul meu să fie în cameră cu mine. Şi am întrebat şi ce se întâmplă, de fapt, că nu ştiam nimic de un dosar penal. Nu m-a anunţat nimeni că am dosar penal. S-a confirmat, e dosar penal deschis pe numele meu. (…) Doamna poliţistă m-a întrebat dacă vreau să duc minorul undeva. I-am spus că nu aveam unde să-l duc, să mă fi lăsat o oră, două să merg să-l duc pe fiul meu undeva unde aveam încredere. Dânsa ne-a luat împreună. (…) Da este (traumatizat n.r.). Ieri, cel puţin, era. I-am explicat că nu se întâmplă nimic, totul este bine. Mă tot întreba de ce m-a luat. Ştie de plăcuţe, dar el foloseşte Gura PSD şi râde. (…) Facem plângere penală, pentru că nu mi se pare corect. Mă puteau lăsa o oră să merg să las copilul undeva. Nu au fost de acord, mi-au spus că trebuie să mergem la poliţie”, a declarat Răzvan Ştefănescu, la sediul Brigăzii Rutiere.

Acesta mai adaugă că, potrivit procesului verbal pe care l-a primit, permisul şi plăcuţele de înmatriculare i-au fost reţinute pentru că numerele sunt inactive.

„Aici mi-au spus asta, că de aceea au suspendat permisul. Celelalte plăcuţe erau în maşină. Am întrebat poliţiştii la opririle precedente dacă trebuie să schimb plăcuţele şi au spus că nu am voie să le schimb, pentru că fac altă infracţiune, şi să merg cu cele cu care am intrat în ţară. (…) Dacă cei din Suedia au decis că plăcuţele nu sunt ok, nu voi continua. Nu cred că îmi va mai da alte plăcuţe cu PSD. Vreau să-mi recuperez permisul de conducere, plăcuţele pot să le oprească ei. Nu am făcut nimic ilegal, dacă era ilegal, probabil că îmi părea rău”, a mai spus şoferul maşinii M…PSD.

Ultima oră
Pe aceeași temă