Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spitalul Galați rămâne deschis deși zeci de cadre medicale sunt infectate

Spitalul Galați rămâne deschis deși zeci de cadre medicale sunt infectate

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a anunțat după ce a vizitat unitatea medicală că Spitalul Județean de Urgență Galați nu se închide.

Petronel Tudor 0 comentarii

83 cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Galați au fost infectate cu noul coronavirus. Ministrul Sănătății a verificat astăzi modul în care funcționează unitatea medicală și a ținut să-i liniștească pe localnici, anunțând că, în ciuda numărului mare de bolnavi de Covid-19 aceasta nu va fi închisă.

“Nu luăm în calcul închiderea spitalului. În acest moment judecăm fiecare secţie în parte în măsura în care dezinfectăm acele secţii, le reasigurăm cu personalul necesar în măsura în care acea secţie există, dar vom putea face un transfer de pacienţi dintr-o secţie în alta.”, a transmis Nelu Tătaru, citat de News.ro.

Ministrul Sănătății a anunțat că unitatea medicală are o capacitate mică de testare zilnică și deține un aparat Real Time PCR care face 64 de teste pe zi. Pentru a face față solicitărilor, s-a apelat la laboratoarea private cu aparatură specializată în testarea pentru Covid-19.

Comentarii

loading...