Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Ștampila, absolut interzisă în Ministerul Proiectelor Europene!

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a semnat joi un ordin de ministru prin care li se interzice funcţionarilor din subordine să mai solicite ştampilă pe documente.

Romania libera 0 comentarii

„Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, entităţile fără personalitate juridică nu vor mai fi obligate să aplice ştampila pe declaraţii, cereri, contracte sau orice alte documente sau înscrisuri depuse la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene", se menţionează într-un comunicat.

Solicitarea aplicării ştampilei va constitui, în urma ordinului semnat de ministrul Ghinea, abatere disciplinară şi va fi sancţionată.

„Am semnat astăzi un ordin de ministru prin care le este interzis funcţionarilor din zona fondurilor europene să solicite ştampilă pe documente. Se tot dau legi în acest domeniu, există reglementări, dar proasta obişnuinţă în administraţie continuă acest obicei care nu are nicio bază legală. Toate legile pe această temă apărute până acum au fost ignorate de către majoritatea funcţionarilor. Acest lucru se schimbă la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene din acest moment", a declarat ministrul. 

Comentarii

loading...