6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSTB a retras troleibuzele în depouri, din cauza condițiilor meteo

STB a retras troleibuzele în depouri, din cauza condițiilor meteo

Măsura a fost luat din cauza numeroaselor avarii provocate la liniile de contact de condiţiile meteo extreme din ziua de sâmbătă, 26 ianuarie 2019.

Astfel, pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu există alte variante de transport public (linii de tramvai sau autobuz) şi pentru a fluidiza anumite artere, STB SA a decis înfiinţarea a trei linii navetă de autobuze, care vor circula astfel: Linia 665 va circula de la terminalul ,,Pajura” până la terminalul ,,Sfinţii Voievozi”; Linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul ,,Vasile Pârvan”; Linia 696 va circula de la terminalul ,,Depou Alexandria” până la terminalul ,,Gara de Nord”.

Tot din cauza vremii extreme, în cursul dimineţii, STB SA a decis înfiinţarea altor patru linii naveta de autobuze 610, 621, 632 şi 641, pentru preluarea călătorilor din staţiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 şi 41.

STB SA precizează că echipele de intervenţie STB fac eforturi şi lucrează neîntrerupt pentru ca în ziua de duminică, 27 ianuarie 2019, circulaţia mijloacelor de transport public să revină la normal. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă