Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Steagul de pe Palatului Victoria a fost dat jos

Steagul de pe Palatului Victoria a fost dat jos

Guvernul a decis ca steagul de pe Palatul Victoria să fie dat jos, nefiind ancorat corespunzător. Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a spus pentru Mediafax că este o măsură de precauţie, făcând acest lucru în urma avertizărilor meteorologice.

Rl online 0 comentarii

”S-a făcut urmare a avertizărilor meteo de alatăieri (miercuri - n.r.) şi a faptului că cei de la <Siguranţa în Construcţii> ne-au zis că el nu este o chestiune fixă, cu autorizaţii pentru orice timp şi anotimp, cum sunt reclamele pe blocuri. E o măsură de precauţie care e mai bine să o fi luat, decât să se fi produs un eveniment, că s-ar desprinde şi altceva când e luat de vânt. Am început să ne ferim. Paza bună trece primejdia rea”, a declarat pentru Mediafax secretarul general al Guvernului, Toni Greblă.

Pe faţada Palatului Victoria, sediul Guvernului, era amplasat un steag de mari dimensiuni, amplasat în iunie, de Ziua Tricolorului. Încă din timpul guvernării Ponta se obişnuia ca pe faţada Palatului Victoria să fie amplasat tricolorul României.

 
 

 

Comentarii

loading...