Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SUA: Un bărbat a fost zdrobit de un ascensor care s-a prăbuşit în gol

SUA: Un bărbat a fost zdrobit de un ascensor care s-a prăbuşit în gol

Un bărbat de 30 de ani și-a pierdut viață după ce a fost zdrobit de cabina unui ascensor care s-a prăbuşit în gol într-o clădire de apartamente de lux din New York, ne spune DPA

Lorand Stoica 0 comentarii

Samuel Waisbren s-a urcat în liftul clădirii cu 23 de etaje în care locuia, cunoscută sub numele de Promenada Manhattan, împreună cu alţi şase locatari în jurul orei 8:30, însă nu a mai ieşit în viaţă din ascensor.

Bărbatul se pregătea să iasă din lift în urma altei persoane atunci când ascensorul a căzut brusc în gol, zdrobindu-l, potrivit oficialilor şi unui angajat al clădirii care a fost martorul nefericitului eveniment. Persoana care tocmai ieşise din lift s-a întors şi a încercat să ajute victima prinsă de ascensor.

"Liftul l-a tras în jos. Este îngrozitor", a declarat un martor al incidentului.

Cele cinci persoane care au rămas în liftul în coborâre au fost nevoite să privească îngrozite cum Waisbren era tras în golul dintre casa şi cabina liftului, au spus oficialii.

Bărbatul a fost zdrobit de lift de un perete şi a murit pe loc, au spus autorităţile.

Tatăl victimei a declarat că fiul său s-a plâns de mai multe ori în legătură cu problemele apărute la funcţionarea liftului. Chiria la apartamentele cu un singur dormitor ajunge la 3.600 de dolari în această clădire.

Comentarii

loading...