15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSuper Poliția Rutieră: Record la permise reținute

Super Poliția Rutieră: Record la permise reținute

Poliţiştii au prins în flagrant, într-o singură zi, peste 100 de persoane, au aplicat aproape 8.800 de sancţiuni contravenţionale, au constatat peste 700 de infracţiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic au reţinut 548 de permise de conducere, în urma unei acţiuni desfăşurată la nivel naţional pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, informează Inspectoratul General al Poliției Rutiere (IGPR).

IGPR anunţă într-un comunicat de presă ca într-o singură zi au fost organizate 304 acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 3.059 de evenimente, dintre care 2.520 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 731 de infracţiuni, 110 persoane fiind prinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 26 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 49 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.786 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 75.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 97 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 548 de permise de conducere şi retrase 172 de certificate de înmatriculare, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă