FOTO: Pixabay.com/Pexels

FOTO: Pixabay.com/Pexels

UPDATE. Târgu-Jiu: O polițistă și-a împușcat mama și copilul, apoi și-a luat viața

Caz șocant la Târgu-Jiu: o polițistă din localitatea Bălești și-a împușcat mortal mama, și-a rănit copilul și apoi s-a sinucis.

Mihai Cernea 0 comentarii

UPDATE 30 iulie, 7:15: Poliția Română a precizat că mama polițistei din Gorj a fost găsită împușcată în zona toracelui, în timp ce bebelușul prezenta leziuni la cap, el fiind transportat la spital, însă din păcate acesta a murit. Potrivit unor surse din anchetă, bebelușul a fost împușcat de două ori în cap.

UPDATE 21,30: Poliţista a fost găsită căzută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat, potrivit Agerpres.

"La acest moment, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui eveniment. Precizăm că poliţista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal", au informat reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţistul deţinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia, la începutul acestui an. 

UPDATE 20,30: Băiețelul de 6 luni a murit la spital. Potrivit ziarului Gorjeanul, femeia s-ar fi aflat într-o depresie severă în urma recentei nașteri. Surse din cadrul Poliției au declarat, pentru Mediafax, că femeia a folosit arma soțului său.

 

Potrivit Mediafax, o poliţistă din Târgu-Jiu şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis, în localitatea Băleşti din judeţul Gorj. Şi fiul poliţistei, de numai şase luni, a fost împuşcat, fiind rănit şi internat la spital.

Potrivit unor surse locale, poliţista lucrează la Transporturi Feroviare şi este soţia unui poliţist din Poliţia Mătăsari. Poliţista şi soţul ei s-au mutat recent în localitatea Băleşti din judeţul Gorj, iar duminică soţul femeii ar fi fost plecat din localitate. Femeia era în concediu de maternitate.

Comentarii

loading...