7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE. Târgu-Jiu: O polițistă și-a împușcat mama și copilul, apoi și-a luat...

UPDATE. Târgu-Jiu: O polițistă și-a împușcat mama și copilul, apoi și-a luat viața

UPDATE 30 iulie, 7:15: Poliția Română a precizat că mama polițistei din Gorj a fost găsită împușcată în zona toracelui, în timp ce bebelușul prezenta leziuni la cap, el fiind transportat la spital, însă din păcate acesta a murit. Potrivit unor surse din anchetă, bebelușul a fost împușcat de două ori în cap.

UPDATE 21,30: Poliţista a fost găsită căzută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat, potrivit Agerpres.

“La acest moment, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui eveniment. Precizăm că poliţista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal”, au informat reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţistul deţinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia, la începutul acestui an. 

UPDATE 20,30: Băiețelul de 6 luni a murit la spital. Potrivit ziarului Gorjeanul, femeia s-ar fi aflat într-o depresie severă în urma recentei nașteri. Surse din cadrul Poliției au declarat, pentru Mediafax, că femeia a folosit arma soțului său.

 

Potrivit Mediafax, o poliţistă din Târgu-Jiu şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis, în localitatea Băleşti din judeţul Gorj. Şi fiul poliţistei, de numai şase luni, a fost împuşcat, fiind rănit şi internat la spital.

Potrivit unor surse locale, poliţista lucrează la Transporturi Feroviare şi este soţia unui poliţist din Poliţia Mătăsari. Poliţista şi soţul ei s-au mutat recent în localitatea Băleşti din judeţul Gorj, iar duminică soţul femeii ar fi fost plecat din localitate. Femeia era în concediu de maternitate.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă