11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTârgul cadourilor de Crăciun aduce, la Romexpo, dulciuri şi delicatese tradiţionale

Târgul cadourilor de Crăciun aduce, la Romexpo, dulciuri şi delicatese tradiţionale

Expozanţii au pregătit oferte promoţionale şi reduceri între 10% şi 50%, valabile pe toată perioada târgului.

Cei prezenţi la târg vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarnă şi cadouri elegante, precum bijuterii, haine de blană, încălţăminte şi produse de marochinărie.

Publicul este întâmpinat şi cu o paletă diversificată de ornamente şi decoraţiuni specifice Sărbătorilor de iarnă – globuri personalizate şi produse decorative handmade.

Pe parcursul celor trei zile de târg, copiii vor putea participa la ateliere de creaţie, momente artistice muzicale şi coregrafice, precum şi la confecţionarea cadourilor pentru cei dragi, dar şi a propriilor jucării şi decoraţiuni pentru bradul de Crăciun.

În aceeaşi perioadă Romexpo găzduieşte şi Antique Market, manifestarea dedicată atât artiştilor, cât şi iubitorilor de artă şi colecţionarilor. Expoziţia propune colecţionarilor de antichităţi piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, artă plastică, obiecte personale şi de colecţie, argintărie şi porţelanuri, bijuterii vechi şi jucării.

Antique Market, târgul de obiecte de artă şi antichităţi, oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege un cadou marcat de istorie – obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare; tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii, obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi, obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi.

Intrarea la Târgul cadourilor de Crăciun şi Antique Market este liberă, accesul vizitatorilor începând din data de 7 decembrie, ora 10:00.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă