Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu: Preşedintele şi-a abandonat rolul său de garant al Constituţiei

Tăriceanu: Preşedintele şi-a abandonat rolul său de garant al Constituţiei

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, critică atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis, spunând că acesta “şi-a abandonat rolul său de garant al Constituţiei, de mediator între societate şi instituţiile statului şi cetăţeni şi s-a transformat într-un fel de lider al opoziţiei”.

Rl online 0 comentarii

„Această atitudine a preşedintelui nu face decât să confirme ceea ce am spus în ultima perioadă, în ultimele zece zile aproximativ, legat de referendum şi anume că preşedintele şi-a abandonat rolul său de garant al Constituţiei, de mediator între societate şi instituţiile statului şi cetăţeni şi s-a transformat într-un fel de lider al opoziţiei, iar referendumul nu este decât o diversiune cu care încearcă să fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale, amestecându-se în această campanie care era dedicată şi ar trebui să rămână în continuare dedicată exclusiv problemelor europene”, a afirmat Tăriceanu, miercuri după-amaiză, la Ploieşti, unde a vizitat mai multe obiective economice. 

Tăriceanu susţine că şeful statului „face un joc de politică internă” care nu are legătură cu alegerile europene sau cu mandatul său prezidenţial.

„În loc să discutăm despre problemele care sunt de interes pentru români, ce fel de Europă vom construi (...) ce va susţine România, care sunt punctele forte pe care noi trebuie să ne axăm în viitorul Parlament European, preşedintele face un joc de politică internă care nu are nicio legătură cu mandatul său şi, mai ales, nici cu interesele românilor în această perioadă faţă de Parlamentul European”, a mai spus preşedintele Senatului.

Comentarii

loading...