11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCu capul în nori. Cursa TAROM Londra-Bucureşti poate zboară, poate nu zboară

Cu capul în nori. Cursa TAROM Londra-Bucureşti poate zboară, poate nu zboară

UPDATE 18,00: Compania TAROM anunță, printr-un mesaj e-mail, “că zborul ROT 392 nu prezintă nicio modificare în program”.

“În vederea evitării oricăror confuzii şi a clarificării situaţiei apărute în urma informaţiilor vehiculate în spaţiul media în cursul zilei de astăzi, cu privire la anularea cursei ROT 392 Londra-Bucureşti de astăzi – 13 Iunie 2019, Compania TAROM informează că zborul ROT 392 nu prezintă nicio modificare în program. Prin urmare, subliniem că aceasta cursă nu este anulată”, precizează comunicatul de presă transmis prin mail, joi la amiază, de către TAROM.

Foarte ciudat este faptul că, chiar după transmiterea prin mail de către TAROM a acestui comunicat de presă, anunțul referitor la anularea cursei cu indicativul ROT 392 era încă prezent pe site-ul TAROM.

De asemenea, pe site-ul Aeroportului Internațional Otopeni, cursa ROT 392 apărea, joi seară, ca fiind “în program” și ar fi urmat să aterizeze la Otopeni la ora 20,05 (ora României).

——————————————————————————–

Compania TAROM a anunțat, joi, 13 iunie, că anulează joi cursa ROT 392 Londra – Bucureşti, cu decolare la ora locală 16:50 de pe Aeroportul Heathrow, din cauza unor evenimente de natură tehnică apărute la aeronavă.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat postat pe site-ul companiei TAROM.

“Din cauza unor evenimente de natură tehnică apărute inopinant la aeronavă, cursa ROT 392 Londra -Bucureşti, de astăzi, 13 mai 2019, cu decolare la ora locală 16:50 de pe Aeroportul Heathrow, se anulează. Pasagerilor cursei anulate li se acordă asistenţă la sol conform Regulamentului EC 261/2004 şi urmează a fi rerutaţi sau cazaţi la hotel”, se spune în comunicat.

Operatorul aerian precizează că depune toate eforturile şi ia toate măsurile necesare pentru a minimaliza impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectaţi.

TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Compania deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă