Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teodorovici, despre ieşirea la adresa lui Cîţu: Se spuneau nu doar minciuni, ci acuzaţii grave

Teodorovici, despre ieşirea la adresa lui Cîţu: Se spuneau nu doar minciuni, ci acuzaţii grave

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, susţine că ieşirea sa la adresa senatorului liberal Florin Cîţu a avut loc în contextul în care la dezbatere se spuneau "nu doar minciuni", ci se făceau acuzaţii grave, "total nejustificate".

Rl online 0 comentarii

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a justificat, miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3, ieşirea sa la adresa liberalului Florin Cîţu, spunând că aceasta a avut loc în contextul în care la dezbaterea din Parlament se spuneau "nu doar minciuni, sunt acuzaţii foarte grave total nejustificate".
 
Întrebat dacă răspunsul la aceste acuzaţii cu apelative precum "urât şi prost" este ce mai adecvat, Teodorovici a răspuns: "Nu, categoric, puteam să folosesc ceva, anumite ghilimele, în exprimarea mea ca să poată înţelege exact ce am vrut să spun". 
 
"Eu sunt genul de om care totuşi îmi asum ceea ce spun şi care nu vreau să mă dau aşa, să mă ascund după funcţie, poziţie, când am de spus ceva, să ştiţi că spun, sunt responsabil de funcţia pe care o ocup, şi nu fac excese şi nu încalc nici legal, nu înseamnă că ce am spus sau felul în care am acţionat... Nu spun asta pentru a-mi justifica mie ieşirea mea, dar sunt convins că şi dumneavoastră aveţi astfel de trăiri, dar nu vă manifestaţi", a spus Eugen Teodorovici.
 
El a precizat că şi-ar fi dorit ca o problemă importantă precum bugetul ţării în Parlament "să se discute strict pe un astfel de subiect".
 
Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici l-a insultat miercuri, la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, pe sentorul liberal Florin Cîţu, strigându-i: "Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost".
În timp ce senatorul PNL Florin Cîţu depunea un amendament, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament şi a lansat la adresa lui Cîţu mai multe afirmaţii ironice, conform Pro TV, care difuzează şi imaginile din şedinţa comisiilor reunite de buget-finanţe.

"Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a strigat Teodorovici.

Întrebat de jurnalişti de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susţinut că nu a spus nimic urât: ”Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeţi ce înseamnă chiparos.”

Comentarii

loading...