14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTeodosie Snagoveanul a fost achitat definitiv de Înalta Curte

Teodosie Snagoveanul a fost achitat definitiv de Înalta Curte

Instanţa a considerat că fapta nu există. Arhiepiscopul Tomisului fusese achitat şi de prima instanţă, Curtea de Apel Constanţa.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să schimbe temeiul achitării pentru Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, considerând că fapta nu există.

Magistraţii au mai hotărât să respingă acţiunea civilă formulată împotriva Arhiepiscopului Tomisului. Decizia instanţei este definitivă, informeayă News.ro. 

Curtea de Apel Constanţa a decis în luna iunie a anului trecut achitarea Arhiepiscopului Tomisului şi a celorlalte persoane judecate în dosar: Stere Beca, Ciprian-Ioan Cojocaru, Bogdan-Petrişor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu, Aurelian Ştefan.

Procurorii DNA Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă