Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Terasă estivală din zona „La nudiști”, închisă din cauza COVID-19

Terasă estivală din zona „La nudiști”, închisă din cauza COVID-19

O terasă estivală din Vama Veche a fost închisă după ce o angajată a fost confirmată pozitiv cu COVID-19.

Petronel Tudor 0 comentarii

Femeia care lucra la barul unei terase estivale din Vama Veche, situată în zona „La nudiști”, una dintre cele mai căutate destinații după ridicarea restricțiilor de călătorie, a fost testată pentru COVID-19 după ce a acuzat dureri de cap și o stare generală proastă.

Rezultatele testului au arătat că angajata era infectată cu noul-coronavirus iar polițiștii, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Constanța, au decis închiderea terasei estivale și declanșarea unei anchete epidemiologice pentru identificarea persoanelor care au intrat în contact cu bolnava.

Pe lângă colegii de serviciu și persoanele din familie vor fi verificați și clienții terasei trecuți în registrul consumatorilor, condiție impusă de autorități la redeschiderea teraselor deschise pentru a depista eventuale persoane infectate cu COVID-19.

Comentarii

loading...