20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTimiş: Bărbatul care a ucis un om şi a rănit alte persoane,...

Timiş: Bărbatul care a ucis un om şi a rănit alte persoane, căutat cu drona şi cu un elicopter

Poliţiştii au tras trei focuri de armă înspre maşina cu care a fugit, în încercarea de a-l opri. Bărbatul este recidivist, fiind condamnat pentru loviri şi alte violenţe, în 2017.

Potrivit poliţiştilor din Timişoara, trei focuri de armă au fost trase pentru prinderea lui Florin Boldea, cel care a ucis un bărbat şi a înjunghiat-o pe soţia acestuia, într-un parc din Făget. 

Unul dintre gloanţe a lovit portiere maşinii. Boldea a abandonat, apoi, maşina într-un şanţ şi a fugit.

În zonă a fost adus un elicopter şi o dronă pentru căutarea fugarului.

Doi soţi din Făget s-au dus cu bicicletele miercuri dimineaţa în parc să facă sport. Au lăsat bicicletele de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc. La un moment dat, cei doi soţi au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar femeia a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge.

Atacatorul a luat una dintre biciclete şi s-a dus până în satul Temereşti care aparţine de Făget. Acolo a furat o maşină şi a făcut alte patru victime: o batrana a fost înjunghiată, o persoană a fost lovită cu maşina şi alte două au fost agresate.

Femeia înjunghiată în parc a fost transportată iniţial la Spitalul din Făget de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a intrat direct în operaţie. Tot la Spitalul Judeţean din Timişoara au fost aduse alte două victime ale bărbatului, cu o salvare.

Poliţiştii au instituit filtre şi îl caută acum pe agresor. Acesta a fost dat şi în consemn la frontieră.

El este recidivist,  fiind condamnat pentru loviri şi alte violenţe, în 2017.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă