10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTimiş: Incendiu la o rampă clandestină cu o tonă de deşeuri

Timiş: Incendiu la o rampă clandestină cu o tonă de deşeuri

“Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu izbucnit la deşeuri depozitate pe trotuar. Pe lângă cele aproximativ 1.000 de kilograame de deşeuri din lemn, hârtie, mase plastice, au fost afectate şi trei autoturisme parcate în apropierea deşeurilor incendiate”, a declarat, marţi, presei purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri.

În toamna anului trecut, un incendiu care a izbucnit de la gunoiul menajer aflat sub balconul unui bloc din Timişoara a provocat arderea respectivei loje.

Problemele cu salubrizarea oraşului au apărut din noiembrie 2018, când a expirat contractul cu fosta firmă de salubrizare, curăţenia fiind asigurată minimal de o societate a primăriei, până la semnarea noului contract, în februarie 2019, cu o firmă străină care a început deja să lucreze. Locuitorii s-au obişnuit însă, în acest timp, să arunce deşeurile peste tot, mai ales să formeze rampe clandestine de depozitare. Poliţia locală, deşi aplică amenzi pentru astfel de situaţii, nu poate eradica fenomenul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă