12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTimişoara: Oameni evacuaţi din mai multe clădiri în urma unui incendiu

Timişoara: Oameni evacuaţi din mai multe clădiri în urma unui incendiu

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, incendiul a pornit în jurul orei 2.00, pe strada Odobescu din Timişoara, la o anexă şi s-a extins la un grup de locuinţe din vecinătate, dar şi la acoperişul unei clădiri de birouri aparţinând Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Un număr de 30 de persoane au fost evacuate sau s-au autoevacuat, iar un om s-a intoxicat cu fum, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, două echipaje SMURD, trei ofiţeri şi 25 de subofiţeri.

În urma incendiului, au ars acoperişul clădirii cu apartamente, şapte garsoniere fiind afectate de flăcări, faţada imobilului, dar şi acoperişul clădirii de birouri pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi.

Potrivit primelor informaţii,  în anexa de la care a pornit focul erau depozitate materiale combustibile. O anchetă va stabili cu exactitate cauza incendiului.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă