15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Tineri reținuți după ce au furat mai multe bunuri din casa unui bărbat care murise

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au reţinut trei tineri pentru 24 de ore, după ce aceştia au intrat în locuinţa unui bărbat care murise într-un accident rutier şi au furat mai multe bunuri.

Astfel, duminică, în jurul orei 5.00, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi prin 112, de către un bărbat de 56 de ani, din Maglavit, cu privire la faptul că, din locuinţa fratelui său, decedat împreună cu familia sa într-un accident produs cu câteva ore mai devreme, au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, toţi din Maglavit, persoane bănuite că ar fi pătruns în locuinţă, de unde au furat  un laptop, două tablete, trei ceasuri bărbăteşti şi mai multe parfumuri,prejudiciul fiind  în valoare totală de 7.200 lei. Bunurile furate au fost recuperate, iar cei trei sunt cercetaţi pentru furt calificat. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Proprietarul locuinţei, în vârstă de 47 de ani, conducea un autoturism din direcţia Calafat către Craiova, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit o semiremorcă tractată de un autotractor. Acestea erau staţionate parţial în afara carosabilului. În urma impactului, atât conducătorul auto, dar şi o femeie de 38 de ani şi doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani, aflaţi în autoturism, au murit.
 

Ultima oră
Pe aceeași temă