Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader, după acuzaţiile lui Dragnea: Nu-mi permit să dau un răspuns pe măsură

Toader, după acuzaţiile lui Dragnea: Nu-mi permit să dau un răspuns pe măsură

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat miercuri, după acuzaţiile liderului PSD Liviu Dragnea, conform cărora a "păcălit" spunând că vrea să adopte ordonanţe privind Justiţia, că este "o afirmaţie cam severă". căreia nu-şi permite să-i dea un răspuns pe măsură.

Rl online 0 comentarii

"E o afirmaţie cam severă, iar eu nu-mi permit să dau un răspuns pe măsură", a replicat ministrul Justiţiei, întrebat despre acuzaţiile lui Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că tot partidul s-a lăsat "păcălit" de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat în ianuarie că vrea să adopte ordonanţele privind justiţia, iar acum a afirmat că nu se justifică urgenţa.

"Eu am zis că nu mai vreau să discut, pentru că ne-am lăsat păcăliţi, tot partidul. Cred că domnul Toader ne-a păcălit, nu ştiu dacă o fi singur sau au fost doi... Încă nu ştiu. A făcut-o intenţionat, neintenţionat... Ieşi în ianuarie şi spui «vreau să adopt ordonanţa aia şi ordonanţa aia». Eu eram plecat atunci, am auzit, nu a vorbit cu nimeni. Dar nu poţi să ieşi la începutul anului că adopţi o ordonanţă, ridici scandalul până la cer, stăm sub toate gloanţele, şi din ţară şi din străinătate, pe ceva care vii şi spui la un moment dat «păi nu mai pot să adopt că nu se justifică urgenţa». Şi atunci s-a şi generat un scandal inutil, s-a şi blocat dezbaterea în Parlament şi mulţi oameni zic: «dar până la urmă, nu ăsta a fost planul?»”, a afirmat Dragnea, la România Tv.

Comentarii

loading...