Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader face "o altă simplă precizare": Nu mă războiesc cu nimeni

Toader face "o altă simplă precizare": Nu mă războiesc cu nimeni

Ministruldemisionar al Justiţiei Tudorel Toader face ceea ce el numeşte "o altă simplă precizare" pe Facebook, spunând că nu se războieşte cu nimeni şi avetizând că mesajul său va fi şters într-o oră de la postare.

Rl online 0 comentarii

"O altă simplă precizare! Prin aceste replici, eu nu mă "războiesc" cu nimeni, doar că nu pot accepta multele neadevăruri din ultima perioadă!", scrie Tudorel Toader.

Aşa cum a făcut şi în alte dăţi, el anunţă că mesajul va fi şters într-o oră.

După demisia sa, Toader a avut mai multe postări referitoare la actele normative avizate de minister, el răspunzând mai multpr acuzaţii.

Comentarii

loading...