23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTomac: În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a...

Tomac: În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui Donald Trump

“Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume”, scrie Tomac pe Facebook.

El spune din nou că i-a adresat preşedintelui american invitaţia de a vizita România.

“Întâlnirea cu Preşedintele Donald Trump şi Melania Trump a fost un moment unic şi i-am adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita ţara noastră!”, scrie liderul PMP.

El afirmă că a discutat cu mulţi politicieni si oficiali americani şi tuturor le-a vorbit despre România, Republica Moldova şi despre viitorul Europei unite după modelul american.

“Eu cred că orice politician care îşi iubeşte ţara face o politică înţeleaptă şi fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică şi mare din nou!”, consideră Eugen Tomac.

În 4 martie liderul PMP Eugen Tomac afirma că i-a transmis preşedintelui Donald Trump invitaţia de a vizita România, cu ocazia întlnirii pe care a avut-o cu consilierul acestuia Kellyanne Conway, fost şef al campaniei prezidenţiale. Conform lui Tomac, răspunsul primit a fost că propunerea “sună bine”, iar Trump se va gândi serios la aceasta.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă