7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTotul Verde., cea mai bună firmă de amenajări peisagistice

Totul Verde., cea mai bună firmă de amenajări peisagistice

În urma cu un an, Totul Verde., firma care se ocupă de întreținerea și amenajarea spațiilor verzi, a fost desemnată la nivel de țară cea mai bună societate din domeniul amenajărilor peisagistice. Iar acum adună profituri serioase.

Performanțele acestei societăți comerciale reies și din datele oficiale ale Ministerului Finanțelor Publice (indicatorii situaților financiare anuale), conform cărora Totul Verde. a cunoscut o creștere vertiginoasă anul trecut când a reușit să aducă în vistieria companiei un profit de 5.014.429 de lei. Evident, profitul mai sus menționat realizat de Totul Verde. care funcționează pe legea 31 a societăților comericale nu îl încasează nimeni, ci se reinvestește în modernizarea spațiilor publice din sectorul 4.

Buna desfășurare a societății comerciale s-a văzut și în momentul în care au avut loc angajări, atunci când unele firme abia reușeau să rămână pe linia de plutire. Oameni simpli, modești, veniți din localități din afara Bucureștiului au reușit să își găsească la Totul Verde. un loc de muncă, fie că era vorba de instalator, electrician, măturător, muncitor la deszăpezire sau la amenajarea de spații verzi. Mai mult decât atât, în toată perioadă de pandemie, când foarte mulți oameni au rămas fără loc de muncă, Totul Verde. nu a renunțat la niciun angajat.

Mulți dintre ei aflați la limita subzistenței au venit în Capitală în familie ( soț, soție, fiu, fiică) pentru că în zona din care proveneau nimeni nu îi angaja. Aici și-au găsit un colectiv, un loc de muncă sigur și un venit lunar din care pot trăi decent.

Cu cât nivelul investițiilor Totul Verde. au crescut, cu atât s-a mărit și numărul angajaților. Așa se face că, de la 700 de salariați câți avea firma în 2016 s-a ajuns la peste 1.400, în anul 2019.
Totodată, potrivit unui raport al firmei Totul Verde. și numărul utilajelor s-a dublat anul trecut, față de 2016, astfel încât garajul societății adăpostește acum nu mai puțin de 170 de mașini cu care se intervine zilnic în sectorul 4.

Un alt efect al investițiilor constante ale firmei Totul Verde s-a văzut în buzunarul angajaților. Spre exemplu, dacă în urmă cu patru ani un muncitor primea lunar în jur de 1.000 de lei, acum poate câștiga peste 2.190 de lei, la care se adaugă sporuri și bonuri de masă.

Odată ce grijile financiare ale angajaților s-au diminuat ,și productivitatea muncii acestora a crescut. Așa se face că schimbările în Sectorul 4 se văd cu ochiul liber, de la bulevardele largi, cu spațiile verzi îngrijite aproape obsesiv, mobilier urban modern, locuri de joacă și de relaxare la tot pasul până la fântâni arteziene multicolore care seara devin o încântare pentru trecători.

Mai mult decât atât, tot grație eforturilor angajaților Totul Verde., Sectorul 4 a ieșit, în fiecare an, pe locul întâi și la deszăpezire, potrivit raportărilor Primăriei Capitalei, iar anul trecut Totul Verde. a fost declarată cea mai bună firmă din domeniul amenajărilor peisagistice din România.

Această distincție nu e singulară. Tot în 2019, această societate comercială a luat locul 1 în Top Afaceri România, iar în 2015 a fost desemnată cea mai mare firmă din România. Practic este una dintre cele mai premiate societăți comerciale în domeniu din ultimii 10 ani din țară.

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă