13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTractoristul care a accidentat 12 persoane în Buzău a fost arestat preventiv

Tractoristul care a accidentat 12 persoane în Buzău a fost arestat preventiv

Potrivit anchetatorilor, tractoristul, aflat sub influenţa alcoolului, nu a acordat prioritate unui microbuz de transport călători în momentul pătrunderii pe DN 2C, din impact microbuzul s-a răsturnat şi a acroşat un autoturism care circula din sens opus, el fugind apoi de la locul accidentului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a precizat că în urma prezentării în faţa magistraţilor Judecătoriei Pogoanele, bărbatul în vârstă de 40 ani a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru infracţiunile de vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului.

„Acesta fost depistat joi seara la circa trei ore de la producerea accidentului, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Poliţiei Oraş Pogoanele şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău, fiind condus la audieri. Are aproximativ 40 de ani şi era sub influenţa alcoolului, peste 0,80 mg/l în aer expirat”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Mihai Drăghiciu a adăugat că o femeie însărcinată, rănită în accident, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Capitală, iar alte două persoane rănite în accident au fost transportate vineri la spitale din Bucureşti.

În accident au fost implicate 12 persoane, zece adulţi şi doi copii. În urma evenimentului a fost activat Planul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise patru ambulanţe SAJ, două ambulante SMURD, o ambulanţă de transport victime multiple din dotarea ISU Buzău şi două autospeciale de stins incendii şi descarcerare şi două echipaje de poliţie. De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD.

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă