19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiMureş: Traficul pe DN 13 a revenit la normal

Mureş: Traficul pe DN 13 a revenit la normal

UPDATE

Traficul rutier a revenit la normal pe drumul naţional 13 (E60) la kilometrul 143, în localitatea Chendu, după aproape şapte ore în care a fost blocat în urma coliziunii frontale între două TIR-uri.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, traficul rutier a fost blocat complet, timp de două ore, după care s-a desfăşurat pe un sens, alternativ, iar în timpul intervenţiei cu o macara pentru scoaterea din şanţ a unuia dintre TIR-uri, şoseaua a fost din nou blocată.

Reprezentanţii DRDP Braşov au menţionat că, după ora 12,45, traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers.

 

Traficul este blocat, miercuri dimineaţa, pe DN 13 (E60), pe raza localităţii mureşene Chendu, unde două TIR-uri s-au ciocnit, unul dintre ele fiind încărcat cu sticle şi butoaie de bere, care s-au răsturnat pe carosabil. Un bărbat, rănit grav, a fost transportat la spital.

Coliziunea dintre cele două TIR-uri a fost frontală.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, un bărbat a fost rănit grav în urma accidentului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Târgu Mureş.

Bărbatul a fost ajutat de pompieri să iasă dintre fiarele contorsionate ale TIR-ului, iar apoi a fost preluat de un echipaj SAJ. Ulterior, el a fost dus la spital.

Traficul pe DN 13 (E 60) pe raza localităţii Chendu este blocat total, iar autorităţile au început să îndepărteze autovehiculele avariate şi sticlele de bere.

Cele mai citite

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă