Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trafic restricţionat pe A1, Sibiu - Deva, din cauza lucrărilor de reparaţii

Trafic restricţionat pe A1, Sibiu - Deva, din cauza lucrărilor de reparaţii

Traficul pe Autostrada A 1, Sibiu - Deva, este restricţionat, luni, din cauza lucrărilor de reparaţii, asfaltare şi trasare a marcajelor rutiere.

Rl online 0 comentarii

Centrul Infotrafic anunţă că, luni, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, circulaţia rutieră este restricţionată pe unele tronsoane din cauza lucrărilor de reparaţii, asfaltare şi trasare a marcajelor rutiere. 

Astfel, pe sensul Sebeş către Sibiu, între kilometrii 273 şi 272, pe banda a doua, se fac reparaţii la rosturile podului, iar între kilometrii 285 şi 284, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, se fac lucrări de asfaltare. 

De asemenea, pe ambele sensuri, pe câte o bandă alternativ, între kilometrii 312 şi 292,  se execută trasare a marcajelor rutiere. 

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie.

Comentarii

loading...