Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse va fi îngreunat aproximativ 17 ore

Traficul în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse va fi îngreunat aproximativ 17 ore

Traficul în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse va fi îngreunat aproximativ 17 ore, marţi, pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare, a anunţat CNAIR.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al CNAIR, marţi, 30 iulie, în jurul orei 11:00, încep lucrările de remediere a părţii carosabile în vama Giurgiu-Ruse, pe sensul Ruse-Giurgiu.

“Lucrările vor începe marţi, 30 iulie, în jurul orei 11:00 şi vor dura aproximativ 12 ore, dar pentru a se usca stratul de asfalt poaspăt aşternut şi pentru a rezista traficului greu mai este nevoie de încă 5 ore până la reluarea circulaţiei în zona lucrărilor. Lucrările efectuate sunt în perioada de garanţie şi sunt suportate de către constructor”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că ziua de marţi a fost aleasă pentru execuţia lucrărilor după analiza statisticilor de trafic în acest punct de frontieră, care arată că în acea zi este cel mai redus trafic. “Spre exemplu, în ziua de marţi, traficul rutier în vama Giurgiu – Ruse este mai scăzut cu aproximativ 30% faţă de ziua de luni”, mai precizează comunicatul.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Comentarii

loading...