Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul pe DN 15, întrerupt în zona localităţii Cheţani (Mureş)

Traficul pe DN 15, întrerupt în zona localităţii Cheţani (Mureş)

Traficul pe DN 15, la ieşirea din localitatea Cheţani spre Luduş, judeţul Mureş, este întrerupt, joi dimineaţă, pentru montarea grinzilor la un pasaj rutier care va face parte din autostrada A3. Din acest motiv, vor fi restricţii parţiale de trafic timp de mai multe zile.

Rl online 0 comentarii

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţul Mureş, circulaţia este întreruptă pe DN 15 Turda - Târgu Mureş, la kilometrul 26+500 m, pentru montarea grinzilor la un pod rutier.

Traficul autovehiculelor cu masa mai mică de 7,5 tone este deviat pe artere adiacente.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, pe DN 15 la ieşirea din localitatea Cheţani spre Luduş, în judeţul Mureş, traficul este parţial restricţionat timp de o săptămână pentru montarea grinzilor unui pasaj care va face parte din viitoarea autostrada A3, lotul Cheţani - Câmpia Turzii. 

 

Comentarii

loading...