Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul pe DN 7, deviat în zona localităţii Budeşti din judeţul Vâlcea

Traficul pe DN 7, deviat în zona localităţii Budeşti din judeţul Vâlcea

Traficul pe DN 7 este deviat, joi, până la ora 19.00, în zona localităţii Budeşti din judeţul Vâlcea, întrucât în zonă circulaţia se desfăşura pe un fir, alternativ, din cauza unor lucrări de consolidare a unui pod şi se formau coloane lungi de maşini.

Rl online 0 comentarii

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi, între orele 11.00 şi 19.00, traficul pe sensul de mers Sibiu - Piteşti al DN 7 va fi deviat.

Decizia a fost luată având în vedere restricţiile de circulaţie de pe DN 7, la kilometrul 169, unde traficul se desfăşoară alternativ, pe un singur fir, pentru executarea unor lucrări de consolidare a podului de la Budeşti, judeţul Vâlcea, şi constatându-se valorile mari de trafic înregistrate anterior, care au dus la crearea de coloane lungi de autoturisme.

Astfel, traficul va fi deviat de la intersecţia DN 7 km 170+800 cu DN 67 km 198+764 localitatea Budeşti - intersecţie DN 67 km 194+543 cu DN 64 km 112+700 localitatea Râureni - intersecţie DN 64 km 93+391 cu DJ 677F localitatea Marcea - intersecţie DJ 677F cu DJ 678A - intersecţie DJ 678A - DN 7 km 157+838.

Şoferilor li se recomandă prudenţă sporită, reducerea vitezei şi respectarea cu stricteţe a indicaţiilor poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Comentarii

loading...