5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTraficul rutier, reluat pe DJ 151 B la Cerghizel, în urma unui...

Traficul rutier, reluat pe DJ 151 B la Cerghizel, în urma unui accident cu cinci răniţi

“Astăzi, în jurul orei 16.30, pe DJ 151 B, în localitatea Cerghizel a avut loc o coliziune între două autovehicule. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de politişti, conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Mureş, care se deplasa din direcţia Cerghid-Ungheni, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, înmatriculată tot în judeţul Mureş. În urma accidentului, au rezultat 5 victime, respectiv conducătorii celor două autovehicule, precum şi alţi 3 pasageri în acestea, care au fost transportaţi la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Horea” al judeţului Mureş a anunţat iniţial că în accident au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară şi că dintre cele cinci victime, două sunt de cod verde şi trei de cod galben.

La locul accidentului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, cu un ASAS, cinci subofiţeri, o autospecială SMURD C1 şi una SMURD B2.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă