Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei: Vom menține măsurile care deja au fost adoptate

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei: Vom menține măsurile care deja au fost adoptate

Traian Berbeceanu a anunțat că în urma ședinței de luni a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență nu vor fi adăugate noi măsuri restrictive și vor fi menținute deciziile adoptate săptămâna trecută.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Mâine va avea loc şedinţa CMSU. Noi am avut o şedinţă pregătitoare cu principalele structuri reprezentate în Comitet. Am solicitat puncte de vedere de la toate structurile reprezentate în Comitet şi vă pot spune că, în unanimitate, ideea este că vom menţine măsurile care deja au fost adoptate prin hotărârea trecută, având în vedere gradul de infectare care a crescut de la o zi la alta. Numărul de pacienţi depistaţi pozitivi este îngrijorător, deci nu avem niciun motiv de relaxare.”, a spus duminică Traian Berbeceanu.

Printre măsurile restrictive ce vor fi menținute în București se numără și funcționarea unităților de învățământ în scenariul roșu, cu toți elevii trimiși acasă și cu ore ținute în sistem online.

Ultima raportare oficială anunțată de Institutul Național de Sănătate Publică duminică la prânz indică în București o rată de infectare de 3,79 la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Comentarii

loading...