4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiTrei persoane au fost lovite de tren în apropiere de Iaşi

Trei persoane au fost lovite de tren în apropiere de Iaşi

Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, o femeie şi un bărbat au murit iar cea de-a treia victimă este inconştientă şi va fi transportată la UPU de la Spitalul “Sf. Spiridon”.

“Am fost sesizaţi prin serviciul 112, în jurul orei 22,45, de mecanicul unui tren care se deplasa de la Bucureşti spre Iaşi că ar fi accidentat mortal trei persoane. La faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie pentru a afla cauzele accidentului şi a stabili întreaga situaţie de fapt”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Ioana Buştiuc.

Reprezentanţii Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi susţin că accidentul feroviar ar fi avut loc în zona pasajului rutier spre pădurea Bârnova, localitatea Ciurea.

“La locul accidentului au fost trimise o autospecială grea, o autospecială cu modul de descarcerare, echipaj medical cu o autospecială de terapie intensivă mobilă şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Iaşi. Deocamdată nu ştim mai multe amănunte. Activitatea este în dinamică”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, George Onofreiasa.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările producerii acecidentului. Cele trei persoane se deplasau pe jos, în zona pasajului.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă