Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trei titluri de campion mondial pentru un pompier din Constanța

Trei titluri de campion mondial pentru un pompier din Constanța

Un pompier constănţean a câştigat titlul de triplu campion mondial la proba de atletism – 1500m, 800 m plat si 400 m plat.

Cristian Hagi 0 comentarii

Este vorba despre plt.adj.șef Gheorghe Romaşcanu care a reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa la Campionatele Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 8-18 august 2019, în orașul Chengdu,  China.

Acesta a stabilit un record național masters stabilit cu timpul de 57"94 sutimi. De asemenea, la proba de 200m plat militarul a obținut medalia de bronz într-o cursă cu sportivi de elită din Trinidad Tobago, Brazilia, Canada și China.

Pentru această competiție sportivul a fost sprijinit financiar de Clubul Sportiv Pompierul Constanța, dar și de conducerea Inspectoratului fără de care deplasările externe nu s-ar  fi putut realiza. Totodată, I.P.A.Romania a fost alături de pompier.

 

Citește totul despre:

#constanta #pompier

Comentarii

loading...