5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiTribunalul Bucureşti dispune începerea judecării pe fond în dosarul Tel Drum

Tribunalul Bucureşti dispune începerea judecării pe fond în dosarul Tel Drum

“Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Pitiş Petre, Neda Florea, Vişan Mircea, SC Tel Drum SA, Ion Florian, SC WFA Impex SRL. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, se arată în decizia tribunalului.

SC Tel Drum SA, Petre Pitiş şi Mircea Vişan, ca reprezentanţi ai companiei, au fost trimişi în judecată în decembrie 2017 pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi SC WFA Impex SRL, persoană juridică, dar şi Ion Florian, reprezentant al WFA Impex SRL, şi Neda Florea, reprezentant al Tel Drum SA.

La DNA se află în anchetă o altă parte a dosarului “Tel Drum”, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este cercetat pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârşite în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă